srijeda, 1. srpnja 2009.

Kućni ljubimac

Dragi moji blogeri , a još draže bljogerice. Od kako me Lidijetina napustila nastao je kaos u kući. Nema ručka, nema večere, nema čistih čarapa, nema mjesta u perilici, nema mjesta u sudoperu, ničeg nema, a sve to i ne bi bilo tako strašno da mi skoro nije krepala moja pantigana. Zbog toga sam je ubacio u uvu škatulu, pa vas lijepo molim da je ponekad, kad dođete u posjetu nahranite klikajući. Samo pazite da poslije obilate ishrane napravi i malo tjelovježbe na vrtuljku. Kad mu dopizdi, a uostalom vidjet ćete, on svih odjebe. Čak, ako budete aktivni, bilo bi lijepo i da mu preporučite ime. Do sad se odazivao na ime „kanta za smeće“...Zahvaljujem vam unaprije na iskazanoj brizi i razumijevanju. Uz drugarski pozdrav, iliti uz dužno štovanje Vaš Bubimir. Ja u miru, svi u Bubimiru.

Broj komentara: 17:

dogodilose kaže...

hahahaha....lijepo...evo i mene napokon....dugo san izbivala pa je red da pozdravin...heheh

anter kaže...

Bubimire, crni sine, kako moreš ovega umijata hrčka nazvat pantaganon?! Pantagana jema dugu, golu, gadnu repinu - fuj!

bubimir kaže...

@Ante, bio sam pod utjecajem današnjeg bježanja pantigane sa broda koji tone...haha

anter kaže...

@BUbimire, a niko se nije sitija da tin pantaganama stane na onu gadnu repinu!

brodjanka kaže...

Eh da je pravu,ovu našu domaću,koja nam je pobjegla navodno, pantaganu staviti sad da ovako koluta okolo...?!!Evo priznam da ti je ideja odlična...samo mi svoju nismo ulovili dok je bila još malečka,sad se kasno je...om kajati..ova tvoja slučajno nasjela...dala sam joj jesti..hehehe!!

Anonimno kaže...

:-) ( mary)

bubimir kaže...

@ Mary, jesi li nahranila pantiganu u zatvoru?

Anonimno kaže...

Poigrala sam se , nahranila ga a sad je red poc ca :))
pozdrav Bubimire :)
slatko grko

dogodilose kaže...

@bubimire nemoj tako nisi me ni pita za koga san a uvrstija si me tamo di ne spadam.....pozz

bubimir kaže...

@Dogodilose, reci ti meni jesil nahranila pantiganu bez repa?Siguran sam da imaš i neko ime u rukavu...hehe

dogodilose kaže...

@ma naješkat si me moga drugačije a ne ovako .....hehehehhe

anter kaže...

Bubimire, ma jesi li vidija da Mary, u mene na BB, govori da si gotov?! Bogami san se pripa, šokira, skoro ka kad je Urar podvija rep, da se ne vidi da je obišna pantagana!

bubimir kaže...

@Ante, vidim ja da je Mary prošvikala..., niš ne piše, rijetko dolazi...,ljubomorna je na kavice sa blogericama..., bit će da joj je ova politika i sparina pomutila razum. Morat ću je odpeljat na Veneru da je rehabilitiram..hahaha, a čak mi nije ni nahranila onog ljubimca.

Anonimno kaže...

O ... moj druže s venerinih brega ...malo me nema, a ti tračaš ko' baba :-)( mary)

Anonimno kaže...

Ti si moj najdraži "kućni ljubimac"...Pusica...( s jezikom ili bez????)Bubaču...ljepoto! Izjasni se...već jedanput !!!!(ona..."glupa mary"):-)

Anonimno kaže...

Ma... još bolje i idealnije da...."ispališ " s te tvoje Venere...(u...prijevodu...glupe...hladne...vanzemaljske kuglice...točnije...zemljice...(ha...hahga..hahaha...ha....bez jezika...naravno...bez naravi...hm.....(Znaš...tko je...ljepoto ) ...Pussica...

bubimir kaže...

Ljepotice moja dlakojezičava. Ti si ko prava bubašvaba..hahahaha Od jučer prelazim u pedofile i gledam Marsovke samo od 30-40 godinica, a Smeće od Lidijetine neka bude ljubomorno..hehe