nedjelja, 3. svibnja 2009.

Rock me baby - Potraga za Lidijom XVI

Ljudi i marsovke! Danas vam je veeeliki dan oslobođenja Rijeke, iako mi ni danas sa pet godina života nije jasno od čega. Danas će nastati opći haos. Pokušajte zamisliti koncentraciju svih onih plinova koji su se koncetrirali u Rvaticama i Rvatinama, od fažola, koji se u obilnim količinama konzumirao prije dva dana, i stvorite sliku da svi dobrrro roknu u isto vrijeme.....uf, koji bi to rock bio. Atomska, je beba za to. To ne bi bilo "rock me baby", već roknem ti ga rok. To se i osjetilo malko u okolini Stona, pa malko duže uz vaše more Jadransko, a Panonsko se malko i podiglo , ali Rvatska kora je predebela, pa je teško izbiti na površinu.
Da vam budem iskren, da napišem još pokoju bljuvotinu prije ovog ujedinjenog prca, ona moja, ma znate već, Lidijetina, mi je šifrirano dojavila: ".molortnok dop evs ami odalV .es inirb en ilA .dog 51 az oroksu itunkor eć enitavr ,jom učabuB"...
I što da sad siroti Bubač misli?
Za 15 god. ja ću proći šestu godinu ( Venersku, naravno), Lidijetina će biti praaava babuskara, a samo želim tuuuuluuuum. Želim uživati bar malo od svega ovog tuzemaljskog.
Vi Zemljani se stalno od nekog oslobađate. OK, ima to i nekih prednosti, ali bilo bi bolje da se malo više oslobodite od samih sebe. Pogotovo vi u Rvatsku. Pustite duh, neka zaleprša u punom sjaju.
Uživajte u svemu što vas okružuje. Odjebite marionete, iako će oni reći - vi ste nas izabrali za vođe! Odlika pravog vođe je da prizna greške, a vi nažalost nemate nikakvog servisa, nemate vođu koji će vas zastupati više nego sebe samog.
Opet me sve nešto vuče da vam pomognem, ali ne smijem, i zato: LLLLIIIIIIIIIIIIIIDIJAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Koliko god sam skrivao onu lubanju na Marsu od tvoje praprapraprabakineprapraprabake i nezine prapra.......prabakine bake i njene bake.., ove beštije su je pronašle. Samo je sreća da još ne mogu doputovati do tamo, a u međuvremenu ću ja malo skoknuti i pretvoriti je u kamen, i bit će tako razočarani kad dođu. Pitaš me zašto to radim. E, draga moja beštijo, niste još sposobni u evolucijskom crvu, da prihvatite istinu.
Eto, da ne bih previše udavio, idem pošteno roknuti par puta, ali u teglicu, a onda, kad bude kolektivno, kad to pustim..., mama mia, podići ćemo decibele barem za 20 %..
Lidijice moja mala, o Lidijetino. Roknuo jesam, ali samo malo. Ipak su mi pukle ove karirane hlače, a samo zato što sam stavio upaljač, pa su svi konci popucali. Malo nas je al smo govna...
Pusa, jezik, sa jezičinom...

Čin 16. od 8 plus nule

Broj komentara: 10:

Anonimno kaže...

E, jest Lidija šifrirala...hahha ha...pa i dica bi skužila..."Bubaču moj rvatine će roknuti za 15 godina. Ali ne brini se, Vlado ima sve pod kontrolom"...Daj ti njoj konac i iglu u ruke, pa neka se zabavi šivanjem tvojih hlača i glavice usput...:-))(mary)

bubimir kaže...

@mary, to sam ti ja malko pojednostavio, da vi marsovke lakše skužite, a što je, je, vrag neće konac, samo iglu..

anter kaže...

Bubimire, znan ja da se ti malo činiš berlav i da znaš ča bi Rika tribala danas slavit. Kažen "tribala", jerbo nigdi u medijima ništa o tem vidija nisan. Ja ću isto Ričanima čestita Dan oslobođenja grada od tuđinske okupacije i konačno pripojenje matici zemji! Ijadudevetstotinačetrdesetpete, naravno!

brodjanka kaže...

Malo nas je..hahahahahah..koja misao-čuvaj jaja!!Neznam samo kakav tulum čekaš,jer koliko znam,bio si noćas na nekom derneku na kojem sam i sama bila-tako kažu slike,ja se ne sjećam!!Kad smo kod oslobođenja,Rijeka bar nešto slavi,pa onda vam bar kažu i šta,a kod mene imaju dani grada,pa tih dana su dani vatromenta,a ne sjećam se nikakvog oslobođenja Broda,mora da još nije slobodan!!Ili po Brodu nisu padale granate,već se pušato vatromet!?!?Brrrrr!!Ugodan ti dan!!

Anonimno kaže...

Ajme samo me par dana nema kod tebe a ti se raspiso....ma ko će te stizat...malo uspori jer kad se vratim trebaće mi marsovska godina za nadoknadit :))...toliko sam u poslu da mi je lijepo jer ništa drugo ne uspijem saznat pa sam mirna :))....živjelo neznanje :))a pazit ću rokaju li francuzi :))

slatko grko

bubimir kaže...

@ Slatkice gorka, pazi se ti francuskih talijančića..to su ti vrazi, i savršen provod želi Bubimirko..,pusa,jezik,jezičina..::))

Anonimno kaže...

Slažem se, Bubi, treba pustiti duh...

March.

hrabrost kaže...

pustiti duh, slažem se i ja, a onda štobude, bit će, pa imamo o čemu poslije pisati, pričati, prepričavati

dogodilose kaže...

Pozdrav

hrabrost kaže...

gdje je duh? gdje si ti? a gdje je Lidija? moram malopitanja ostaviti umjesto još jednoga pozdrava