nedjelja, 24. svibnja 2009.

BUBIMIR ZA ŽUPANA- potraga za Lidijom XIX

Aloha narode. Tu sam. Isprika u kratkim crtama..
Vraćao se vaš Venerijanc prije izvjesnog vremena, ali nastala frka u raketi. Tako sam dobro roknuo da je ona sirota od kobilota malo skrenuo sa predviđene rute ( zbog čega je kasnije od pilotića dobio takvu pljusčetinu da se sve prašilo), i upadosmo u neku međuzvjezanu crvotočinu. Pa dok su pronašli izlaz, obišli smo nekoliko galaksija, ali opet su zajebnuli stvar, te smo se vratili natrag na Veneru. To putovanje je bilo nadasve nenadjebivo. Izgubio sam desno oko. Zgazile su ga ostale beštije i sad mi je nekako prizmasti, pomućeni vid. A dok sam šlatao jednu marsovku, slomila mi je ruku i nogu. Ma dobro, nije to ništa za mene, ali je nastao problem jer sam nogu prilijepio na mjesto ruke i nisam nikako mogao kopati nos, jer ja to uvijek radim lijevom rukom, a nozdrve mi nisu tako široke da ugoste moju skromnu nožetinu.
Sve u svemu, nije mi previše žao zbog tog povratka jer na Veneri nisu tako pasje vrućine kao kod vas, a možda zbog toga što smo sve pse popapali. I komadi su pravi ,jedino što iscrpljuju, jer ih ima nekoliko desetaka puta više od nas. Uf, koliko cica i guzica..!
Kad sam prespojio (ukrao )vaše internetske signale, malko sam pratio te vaše izbore. Kako dobro!! To mi je bila glavna preokupacija. Čak mi ni sex nije bio interesantan, a i zanemario sam sve kućne ljubimce. Iskreno, bili su manje zanimljivi od ovih vaših žohara.
Pa, kako me je sve to odlično zabavljalo, trkom sam došao natrag među vas. Sigurno se pitate kog ću vraga tu?
Stvari vam stoje ovako i nikako drugačije...Priupitao sam moju Lidijicu da li se ja mogu kandidirati za nekog Župana? Pa naravno Bubač, što ne bi mogao.., samo podnesi ovaj, onaj, pa ovaj, pa onaj..,zahtjev i bit ćeš sigurno izabran. Tvoji će pobjediti. Lidijice draga, koji "tvoji"? Koji "vaši" će izgubiti? Što vi niste jedan narod?
Ma dobro..
Sredio ja svu papirologiju u roku odmah..Kaandidaaturaaa..., uraaa! A onda zajeb. Izgleda da nisam smio vrisnuti "ura", jer mi je odmah sinoć pristigla depeša od urara da se ja ne smijem kandidirati jerbo dijaspora to ne može (ako ne vjerujete ,faksimil je kod mene u arhivi). Nazovem ga odmah. Alo, alo..pa kako?, a možemo glasovati?. "Naravno, možete glasovati, a ne možete biti izabrani, ako ja to ne dozvolim, kaže beštija..
E, Lidijetino, opet si me u govna uputila.
Valjda sam trebao vrisnuti ARU,ARU, pa da čovjek vidi da i ja mogu ponavljati kao papiga? ARU! ARU! ARU! Mrš, mrš! URRRRAAAAAAAAAAAAA!
Ali, što ćete. Nisam baš raspoložen za nekakve revolucije, a i dosta mi je ove u želucu, jer je kod vas takva sparina. Najiskrenije mi je žao što ovaj put nećete imati prilike dati svoj VELIKI glas za Vašeg kerumog, šenulog Bubača.

E Lidija, Lidija, odgrist ću ti nos!


Čin 19. od 8 plus nule

Broj komentara: 10:

anter kaže...

Ni ti ni Lidija to niste znali?! To, da dijaspora more glasat samo za Urara i njegove i ni za nikeg drugeg i da ne moredu bit birani, ako Urar to ne dozvoli? Ma, ne čudin se tebi, ali Lidija... ona je to tribala znat!

Anonimno kaže...

:-) Opet Lidijica kriva... Sad znaš , kako i šta treba...Ko' da Kerum i slični nisu prošli slične problemčiće...Očekujem tvoju kandidaturu za par godina na državnoj razini...:-) Ne bi nam bio na odmet i jedan s Venere s nožnim palcem u nosu ( do tada ćeš već uvježbati to s nogom , ali i sa probavom )(mary)

dogodilose kaže...

Ura!povikaše seljaci...Uspio si..poruka je tu...i neka se upanti..nisu svi za sve i sva...treba promjena pogotovo(venerićna)a onda smo ga naj...li jer zdravstvo nam je u k...u.Zvati obavezno Marsovce!

hrabrost kaže...

kako si to maestralno opisao, u svakom slučaju niti nam marsovci ne mogu pomoći ako sami sebe ne stavimo u prvi plan ne damo na se poda se i tako to, ali tko nas pita, mi smo j.... stranka. Svi vole fotelje a bogme i ja svoju, ali smo ju na koncu izbacili u drugu sobu jer se nismo mogli dogovoriti

dogodilose kaže...

Vhrabrost:eto ti dogovor...a kako onda dalje.....?Pozdrav

bubimir kaže...

Ja sam za marsovke...,( čuda rade )..

Anonimno kaže...

Jednom...kad te se Lidija dočepa..mislim da če iz tebe nastati rezanci..a mogao bi stradati od marsovke...:-)))))

Samson49

hrabrost kaže...

moram objasniti da jedina fotelja koju sam uspjela osvojiti je ona kućna u dnevnoj sobi, ali mi je i ona uzmakla pred naletom, tko će kada će itd, normalno zasjesti

brodjanka kaže...

Nemoj Lidiji dirati nos,šta ti je ona kriva!!Odgrizi nis onom ko ti je zabranio kandidaturu.Ali,iskreno,žao mi je,jer bi ,garant,imao moj glas!!100%!Kad nešto razmislim,Bubač,mislim da je za tebe bolje tako.Pa zamisli samo da ti po plakatima dodaju kojekakve dijelove,recimo da ti nacrtaju oko,koje si izgubio,brkove,Mesićeve obrve,pa da da ti daju ljudski mozak....ma daj,molim te!Ovako si sretnije biće,pa uživaj!!Slavonski pozdrav ti šaljem!!

brodjanka kaže...

Slušaj Bubač...odgrist ću ti nos!!Kako god pogledam,samo čestitka za dogodilo se...ili sam ja nakon 25.5.ove godine zaista postala babuskara...sve je moguće..ali čini mi se da me praviš ljubomornom..ccccc...tako ti sa starijom gospođom,a!?