subota, 10. siječnja 2009.

Uvodna riječ

Haj smrtnici! Odluka je pala i ja ću vas, od danas pa zauvijek, maltretirati svojim podzemaljskim razmišljanjima. Baš mi se i ne sviđa ono "BUBIMIRKO" jer ja sam Bubimir, a "KO" su mi prikačili na blogu. Baš su neki . Od danas ćemo se maltretirati barem jednom na tjedan sa mojim dubokoumnim razmišljanjima koja neće uvijek imati baš sve kockice na broju ali oni koji me poznaju to će shvatiti. ( Bubimir jednom, uvijek Bube u miru). Već ste mi dosadni, a pogotovo ona mala na otoku zvanom GB, kojoj hormoni sve više lupetaju pa je dobila i ponekih desetak kilograma. Da pokušam biti " iskren " dosta mi je i ovih plinova koji mi više nisu dostavljeni kao nekad, a za sve to su krivi Ukrainci ili neki drugi inci, pa mi moj prkosni želučić više ne funkionira kao nekad. Čujemo se jer moram odmah napustiti vaše simpatične face, a sve zato jer sam upravo dobio novi novcati akumulator.Pusaaaaa-----jezikkkk---pu....

Broj komentara: 7:

bimbi kaže...

Bubimir-ko, dobro dosao među nas smrtnike. Veselim se druzenju s tobom ,ali molim te nemoj biti pregrub (ne zbog mene, bas me briga za tvoje upadice). Pazi s tim plinovima da nas svih po redu ne potrujes. Nadam se da sada vise neces nestati.
Nisu ti bez veze prikacilo ono KO, pa i sam mozes zakljuciti koje sve rijeci pocinju tim slovima blllllllaaaaaaa...blllaaaaaaaaa
Bimb-mydream.blogspot.com

Anonimno kaže...

Dobila sam ja jos stosta osim kilograma;))Hi hi...a sta se tice tebe KOko, jedva chekam da nas sve pocnes poison jezikom ocnjavati jer, sta je zhivot bez kontre;))
Dobrodosho man i uzhivaj!

Paper Sky kaže...
Autor je uklonio komentar.
Anonimno kaže...

E pa Bubimire jako me je razveselio tvoj blog. Jedva čekam nastavak jer je uvod već u tvojoj maniri, "nenadj....".Nedaj da te te svakodnevne stvari kao što je nedostatak plina ili neki akumulator odvrate od pisanja jer gdje su svi ovi "blogaši" bili dok si ti pisao. (neki se nisu ni rodili). Palac gore za tvoj blog. Puuussssa.

Anonimno kaže...

Znaš šta Bubimir,ako noćas budem imala nemirne snove,to će biti zbog ovih tvojih vragova od paukova..brrrrrrrrrr!!Hvala što si se javio..dobro došao..čekam tvoje lamentacije na temu..hehehe!!Pozdrav!

Anonimno kaže...

ajme bubimire....malo jezivo sve to ali i zanimljivo...vidi se da ti triba više pažnje....;)

Anonimno kaže...

Čuj me Joe, a da ti nisi moja Lidijica pa me "anonimno" testiraš? Ma znaš ono, bla..bla..više pažnje..bla..bla..Hm..