četvrtak, 11. lipnja 2009.

Potraga za novom LIDIJOM 1.

A joj, joj, joj, koliki je moj, od cipele broj? Već ste mislili da je ovi prdonja izbrisan sa lica i naličja lijepe , naše, vaše, nadigraše,snaše i ... Ma niste vi u Rvatsku Orleiučke pa da tek tako izbrišete nešto malo desetaka tisuća ljudskog mesa. A ne, ne. Tu sam ja i moram svečano objaviti da unosim određene promjene u ovaj blog. Ona marsovka mi je došla na vrh..živaca i odlučio sam da je neću više tražiti. Puna mi je pipa, iako je lipa, si mi lipa..Neću više da znam za ovu staru, ofucanu beštiju od Lidije.
Već mi je dosta maltretiranja. Kako god podrignem njoj nije dobro. Kako god prdnem, nije dobro. Kako god serem, nije dobro, a budaletina neće ni da mi se javi. Ustvari, hoće, hoće kad njoj odgovara.
Čujte i počujte. Potjerala me neki dan da ofarbam sobu. Ajd dobro. Vrag ode na put. Ajd dobro.Meni odpadne pola drekavog plafon. Ajd dobro. Bubač se najebe, pomelta, izravna, ofarba, ko novi. SUPER! Dođe vrag marsovski: - sory, ja tu niš ne vidim..
Pa normalno da ne vidiš kad je sve profesionalno ispljuvano.
-Bubaču moj, nisi ti niš dela.
-Dobro, nisam i neću...
-Još ni sliku nisi završija?
-Što te boli kita od ..to je moja slika i točka, a neću je nikad ni završit ako rečen.
-Da li ti mene maraš?
-Ne, i neću!
-Odavat ću ti sve Kanaderove i ine tajne.
-Ne, i neću!
-Oćeš me još iskat..?
-Ne, i neću!
I tako vam ja, prijatelji moji, svečano obznanjujem da tražim novu Lidiju. Uvjeti su vrlo jednostavni. Ne smije srati previše ( može u školjku, ali ne jezikom). Ne smije biti u klimaksu ( dobro, može malo), ne smije biti veća od metar i devedeset,mora imati lipe zube i ne smije se baviti politikom.
Ovim putem pozivam sve zainteresirane da se lipo jave Bubaču, a drage blogere neka me preporuče kao vrlo atraktivnoprostosloženu partiju. Svečano obećajem da se neću mješati u žensku lipotu, već u oni duh pokriven plahtom. Također, obećajem da neću slijedećih osam dana spominjati ni Kerumislave, Kanadislave, Bandislave i ine islave.
Nakon ovog otvorenog natječaja javno ću objaviti rezultate sa ocjenom od jedan pa dalje. Da vas vidim ko ima muda mirisati Bubačeve smrdljive noge. (Uf, moram podhitno u kadu).
Nemojte mi zamjerit, ali mi seljaci smo se dobrano nadelali u Zagrebu sa ovim traktorima, pa smo se malko i preznojili, jer traktori su ipak spori.....

Lidijetina 1.

Broj komentara: 28:

anter kaže...

Je li ti plafun oni veliki posa ča si ga spomenija? Ako je, onda i ni nešto veliko, hahaha!

bubimir kaže...

@Ante, ali niš se ne vidi..Jest da je to bija relaks, ali jebaj delo koje se ne vidi. Ali, sad kad nadjen novu Lidijetinu....to će sve frcat od Poncija do Pilata..

hrabrost kaže...

ti si bio vrijedan i to je za svaku pohvalu, a to što te tvoja Lidija na to natjerala, ja kao žena joj skidam kapu.Vidi ti njega, on bi odmah drugu da se može izležavati i ništa ne raditi.Branim ženski vrijedni rod. Tebi pozdrav i još puno radnih akcija u kući želim, jer je poslije najljepše sjesti i uživati.

hrabrost kaže...

e moj Bubač, ja sam ovaj puta na ženskoj strani, jer ona je prava kada te natjerala da središ zidove i malo osvježiš životni prostor. Možda je trebalo sagledati građevinski kako pristupiti i predvidjeti što se može dogoditi,,,, ne ulazim, ali mijenjati Lidiju zbog želje za boljim uvjetima života nije umjesno ovaj puta.Pozdrav još jedan ostavljam

bubimir kaže...

Vidi, vidi Hrabre žene kako ona odmah u obranu ženskog roda. Tražim novu Lidijetinu i točka.

dogodilose kaže...

Hm...hm....premalo uvjeta...da si još koji dodao,već bi se mogla kandidirati hehehe

brodjanka kaže...

Vidim ja da si tebe slabo razumjeli!Ne radi se ovdje o plafonu,već o tebi..vidim ja da si ti čestit,svaka čast,al brate puno tražiš u ovom natječaju!!Kako da se prijavim,mada imam lijep osmijeh,ali imam "mlijećne"zube..znaš one iz druge mladosti..a da kojim slučajem dodatm i sve ostale dodatke,koji nisu prihvatljivi...nemam šanse ni pod razno,zato odustajem od prijave!!Bit će i da ćeš ti nakraju ipak morati prigrliti svoju Lidijetinu..heheheheh!!Pozdrav Bubač!

anter kaže...

Objasni ti lipo Lidiji da se, kad opituraš plafun, ne smi ništa ni vidit. Ako se ča vidi, onda meštar ni bija dobar! Tako san ti ja pitura i opitura jedan portun i dolazi jedna ženska glava i pita more li vidit. A bogati, ča ne bi mogla vidit, ka da je to nika tajna?! Gleda ona, gleda, malo plafun, malo zide, malo pod (bili brački kamen) i govori mi da se ništa ne vidi. Pitan ja nju da ča bi se tribalo vidit, a ona će ti da se na podu ništa ne vidi ka da i nije pituravano. Ja jon govorin da pod i ni pituravan, a ona će da zna, samo da su njoj meštri kad su pituravali ostavili šporak, polupituran pod. Ja jon rek da drgi put vazme prave meštre koji će jon opiturat plafun i zide, a ne pod i mobiju! Ajd' zdravo!

Anonimno kaže...

...pametni,ili pitaju kako,ako već neznaju,ili traže pomoć. Lidija je dobra,tebi je pospadalo...hehehe,to
je jedno,a drugo,savjetuj se sa stručnim ljudima,kako se radi,...Lidija nek potvrdi licencu,onda ti je natječaj potpun.
...hehehe...pozdrav...bubač

bubimir kaže...

@Drugarice anonimna M , Lidijetina više nema pravo glasa i točka. Tražim novu Lidijicu koja će me maziti i paziti ko sotona svoju dragu. (@ ma dobro Broćkice, može se prošvercat i poneka sa lalokom, ali ne smijem odma u startu bit popustljiv)..::))

Anonimno kaže...

...eto svrati,da vidim...javili, se koja...kmica,...a ono ti pobrka rodove,a piše Anonimno....može u najgorem slučaju biti srednji rod...hahahahaha....laku noć!

hrabrost kaže...

nego što? nedam na nas jadne žene.Vi muški bi samo fotelju, daljinski od tv-a ili kafić.Radit malo treba

anter kaže...

Evo, Hrabrost upravo opisala moju Zakonitu! I, ča ćemo sad?!

hrabrost kaže...

ipak moram priznati nešto a to je da moja 3 kućna muška rade što ih volja, da su izražene mi misli san u mojoj kući.Znači puste mi želje.U svakom slučaju branim ženski rod i svakom bih uvalila po krpu i usisavač i kuhaču, zašto je to isključivo ženski rekvizit?

bubimir kaže...

Hrabra ženo, ja san ti sa kuhačon, špatulom i inim rekvizitima svaki dan i što sad da ja sirota dalan. Tražin novu Lidiju i točka.

dogodilose kaže...

Tražim partnera koji previše ne sere,koji nije u andropauzi,koji nije manji od 170 i koji ima svo zubalo(nije uvjet),te je poželjna standardna dužina međunožnog smetala.

bubimir kaže...

Stvarno sam iznenadjen da nam je Dogodilo se Gej, oliti gaj, oliti istospolana zajednica. Vidite ljudi kako se nakurčila protiv onog što muški, po Bogu i vragu, imaju medju nogami. Ostao sam bez teksta. Ti ljubice, definitivno ne možeš bit moja nova Lidijetina..::))

dogodilose kaže...

hehehehe,kratak fitilj ...hehehehe

Anonimno kaže...

Pozdravljam znanstvenu ekipu..i odgovorno se pridružujem bubimiru..ičovjek ima pravo da unaprijedi kvalitetu zajednice..ak Lidijetina {stara}zakržljala..triba je mijenjati..što da se čovjek pati:-)))))..a i vidim da neke djevojke sumljaju u njegovu malenkost?? a da nebi da isprobaju? hehehehehe

Samson49

Anonimno kaže...

....čuj,Bubumire,
ne ljuti se,ali ja bih pitao,dogodilose d,čije standarde primjenjuje,kad bude mjerila međunožnu njihalicu,kuliko,sam razmel,ona traži iberhand....hahaha

hrabrost kaže...

znaš Bubač, ti si u pravu, bolje se razići od onoga sa kim se ne slažeš nego trpiti i trpiti, sve to dok je vrijeme.I imaš hrpu viceva kod mene za ovaj vikend, a sexi skandal prošao, da ga nisam malo obilježila na blogu ......

dogodilose kaže...

Produženi ili ne važno da je umiljat...hehehe

vjera2 kaže...

Dakle, odnio vrag šalu?! Očito, kad si raspisao natječaj.....samo, sve se bojim da će se samo Lidijetina i javiti na taj natječaj.....ehehehehe

hrabrost kaže...

i kako ide s tvojim natječajem, ništa nas ne izvještavaš, a znatiželjna sam jaaako

anter kaže...

Bubimire, vidiš kako te hrabra žena izazivje, a ti ništa! Ča si onda raspisiva natječaj?!

bimbi kaže...

Vidim da je natječaj još otvoren pa dolazim do zaključka da nije bilo baš zainteresiranih kandidata na žalost tvoje stare, ofucane Lidije. Ajde zatvori više taj natječaj i obznani rezultate

bubimir kaže...

@Ante, još mi fali nekoliko dragih bljogerica..., na "G", "M", "M" itd.., a i vi muškići mi niste dali nikakve preporuke, pa još malo čekam ( iako mogu priznati da sam i ja već pomalo nestrpljiv..)).

Anonimno kaže...

:-))) Vidim da si produžio natječaj...:-))( mary)