četvrtak, 23. travnja 2009.

NIJE ZLATO SVE ŠTO SJA


E moj Bubač...baš je bilo super...jebizovno.., a onda...................


...nastala veeeelika pizdarija... došlo je zlo Marsovsko...zlo..zlo...zlooooo....

...Vidite vi babuskare što napravite od sirotog Bubača, još i poštu mora raznositi, a uši, sve u šesnaest...
....ali, mi bića sa Venere samo prdnemo, i sve babuskare pretvorimo u šišmiše, žohare, a hranimo ih sa crvima, ali ne sa kišnim glistama, već onim oblićima iz prdare.., a to, istina je , ima najviše bjelančevina, ali mi smo ipak sentimentalni....( ma dobro, roknemo, pa kome krivo, kome pravo)...p.s. drago mi je da sam uhvatio ovaj komad vremena da se javim, a sljedeći put ću malko posjetiti moju blentavu ljubav, ma znate već, Lidijetinu, i izdjelit ću joj bezbroj odvrato-ljubavnih komplimenata, a to samo da se zapita zbog čega giba po tim EU odborima, acijam , nacijama, ovacijama ....( a netko misli da je nešto drugo u igri...hehehe...nije zlato sve što sja....zablude uvijek postoje)..,voli vas vaš Bubimir..jezik, pusa, jezik bez puse...cmok

Broj komentara: 13:

anter kaže...

Dunkve, sredila te! A čuj, mr j neko jednoni tebi na rep stat, hahaha!

anter kaže...

Ajme, u zadnje vrime ovo mi čudo jede slova - triba: mora je!

gokone kaže...

e niste vi moćni ko mi da nas tako pripitomite..pozdrav.

bubimir kaže...

@Ante, pušti beštije marsovske, ali ne mogu one nama sa Venere ništa.., mi ih samo malko naješkamo, a vidim da i vi zemljani niste puno gori po tem pitanju....vidiš kako se naša Goge odmah zapalila...u stilu " niste vi moćni komi".., ma pazi molim te..

Anonimno kaže...

Što je babi milo to jom se i snilo,hahahaha, a u lijepe beštije bi ti pretvaro :), ja ti nemam radnog vremena nego dok ima posla radi....pa se ne čudi u koje doba budem tu....:)

slatko grko

dogodilose kaže...

E,Bubač doša ti sa Venere ili Plutona,ona je tebe sredila pa ti kaži da nismo moćne?:-))))

Anonimno kaže...

Da samo sredila...
"Pojela sa doručak"...
Svaki poštar zvoni dva puta...prdežom...bez nametnika..(mary)

anter kaže...

Bbimire, ove će te dme odrat živa, vidin ja. Ajde, brani se nekako, hahaha!

bimbi kaže...

Ok. rokaj ti i dalje. Nije mi samo jasan naslov te priče u slikama. Jesi to mislio na sebe ili ???i ono "zablude uvijek postoje." Ma tko je tu u zabludi? nekako mi se ipak čini da je to Lidija...I ne prdi više :-))

bubimir kaže...

@Ante, kolko sam se udebljao od onih silnih jaja imat će što i delat..., to ti je ona teorija taktike..hee
@Drugarice Bimbi sad ću još draže roknut, pa nek se izgube sve iluzije, ko koga, a ti......

Anonimno kaže...

Ne virujen ja bubili da se tebe more tako lako satrat, šta si nan zaglumija, aj aj....znan ja tu taktiku, ka ono jadan ja bidan ja a ...e :)

March.

hrabrost kaže...

uvijek me vraćaš na početak, kako, pa sve si bolji i bolji i originalniji, prepoznatljiv, karakterističan i tehnički potkovan, ovako ove slike zrihtati je umijeće

brodjanka kaže...

Ljubav čuda čini..nadam se da nakon ovoga,Lidijica više neće biti Lidijetina...heheeheheheh!A kad nešto razmislim,neko te morao smotati...od toga niko nije izuzet,pa što bi ti bio,jel tako!?A vala i nek je..!Heheheheheh...veliki ti pozdrav ostavljam!!