ponedjeljak, 13. travnja 2009.

USE, NASE I PODASE - POTRAGA ZA LIDIJOM XV



Osvanuo je i taj dan. Započinje nova era. Nakon onog hipnotičnog transa, proveo sam nezaboravne dane. Još smrdim po kapuli i sve razmišljam da patentiram koncentrat, pakujem u male bočice, i dijelim vama smrtnicima kao najčišći Hrvatski parfem. Onda bi svi predivno mirisali na prirodu, podrigivali zdravo. Čepovi bi bili od trulih jaja, jer se i onako na vrhu sva jaja pokvare, pa, smrde li ga smrde.
Baš je lijepo, nema štampe, ptičice cmolje,naši dragi, svenarodni, trude se da kidnu u zaborav, žderu janjetine, treniraju debele guzičine i uživaju sa obitelji.., ako mogu uživati, jer oni su pod stresom, pa imaju višak kilograma.
Vidim da je kod vas slično kao i na Veneri. USE trpaš GMO, trulež,kancirogeno dimljeno, pokvareno meso, podosta pilića u samom početku svog nastanka..., NASE obučete malko više slatkog, lijepo vidljivog sala, a PODASE sve iskipate,prdite, kenjate...Baš je to super. Samo je šteta što potrošite pola Goranske šume za brisanje guzica, pa vam neće puno ostati za brisanje važnijih guzica koje bi trebalo tako dobro izžuljati da se smanje, nestanu..
Moja jedina Lidijetina mi stalno šalje nekakve poruke, u stilu: ma nisu oni tako loši, ma malo jesu, ma izgube se, znaš, ma imaju previše posla, ma ne stignu oni sve vidjeti, njih je samo nekoliko stotina, a logistika slaba, nekoliko desetaka tisuća, ma Bubimire, imaj razumijevanja, ipak je nas više od četiri milijuna...
Lidijetino, koliko ti puta moram reći da dođeš barba Bubimiru.Radit ćemo roštilj, i buzaru od ovih žohara..Dolazi odmah (ne čuje vrag, linije u kvaru, komunikacija blokirana, cenzura..), dolazi odmah da te naučim kako se plazi jezičina!
Uf, uf. Mora da sam trudan, jer mi od svega navire Venerska žgaravica na gornju rupu.Riga mi se. Lidijice, o Lidijice, dođi Bubaču. U dvoje ćemo lakše zar ne...P.S. Čitajte s osmijehom, Kerec..

Čin 15. od osam plus nule

Broj komentara: 18:

brodjanka kaže...

A jesi poranio..koji ti je vrag!?Ne možeš spavati od previše GMO-a!?Poslušaj svoju Lidijicu,vidiš kako te nježno upozorava i savjetuje...!!Sad mi je jasno zašto sam morala jutros zatvarati prozor..ja mislila sumpor iz rafinerije preko granice,kad ono Bubač podrignuo...!!Jest svinjski,al je zdravo,pa neka...hehehehe!!

7 dana kaže...

čitajte s osmjehom? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
spava mi se, lice ukočeno....pojela dva jaja i ostatak janjetine i sad lomim pogaču u kakao. nadoknađujem jučer propušteno! uvijek kasnim! :)))))))
bajbaj bubi.
sretan ti ponedjeljak, uskršnji!
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

anter kaže...

Ma, moga si još danas onu svenarodnu "sirotinju" ostavit na miru! Još je praznik - ni in počelo radno vrime, pa se ni pokenjat jadni još nisu stigli, a ti opalija po njima! Bićeš kriv ako ih stisne, zatvori. Morat ćeš in kupit po bočicu oneg laksativa ča ga na TV reklamiradu ona mater i ona jon ćer!

vjera2 kaže...

A miloga ti b(l)oga, znaš da i mene muče one nesretne Goranske šume...pa kad samo pomislim kuda li će se sve šuljati, a moguće negdje i zapeti.....brrrrrr!

bubimir kaže...

@ Ante..hahahaa.., ma javila mi Lidijetina da oni najtustiji imaju problema sa menzisom na guzici, pa sam ih morao malko upozoriti da se pripaze, a sve u svenarodnom interesu, jer neće moći sjediti na miru i aktivno sudjelovati u odlučivanju..(trebao sam biti malko žešći, ali ipak je blagdan)..
@Drugarice Vjera, priznaj da je velika šteta sad ovog prekrasnog proljetnog lišća, a i toliko se borimo protiv kiselih kiša, a vrazi samo podignu nogu i piššš.,puf.., sram ih bilo...

Anonimno kaže...

Pa ti meni ubijaš sve jednu po jednu iluziju.....zar se i na Veneri prdi...podrigiva.....onda ništa od preseljenja.....sad sigurno znam da su zemljani naselili Veneru....a što je Lidijetina puna razumljevanja za ove naše velikih guzica.....ja za njih predlažem koprivu....lijepo ubereš, smotaš i nek dobro protrljaju ... :)))

slatko grko

bimbi kaže...

Ovo je baš Bubimirski..što znači ODVRATNO. Ali ovo s koprivom je dobra ideja...

Anonimno kaže...

Kan' se đavle guzonja...USE NASE I Lidijucu PODASE... (mary)

gokone kaže...

e čudno mi je kad si simpatičan pa mi ostavljaš pozdrav bez jezika..nešto se čudno događa.no samo ti uživaj..

dogodilose kaže...

Dobro sam se nasmijala na komentare pa nemam što dodati

dogodilose kaže...

S obzirom da si me nazvao babuskara.imam malo godina (najboljih)a za izgled u stvarnosti bi se malo iznenadija oooooooo!!!!!!!:-))))

bubimir kaže...

@dogodise, ja jako dobro znan da si visoka 172, da imaš batke "L", plavozelene oči, brineta...hm..možda na crnkatu kosu,..guza, deliše jabuka,stopala, lagano spuštena, sa tendencijom kurijeg oka na lijevom...,voliš se smijat, ali malo tko to potakne kod tebe..( osim Bubača, naravno)...ne voliš šparoge, ali zato je sladoljed zakon....m,ogu ja još srat, ali dosta, je dosta...pusa, jezik, bez jezika..:::)))))

dogodilose kaže...

Sviđea mi se ona tvoja curka sa guzom,a opis ti je ??????'

Anonimno kaže...

batke "L"...haha ha...(mary)

bubimir kaže...

@Drugarice Mary, pouzdano znam da su tvoji batki SL,..ma malo lažem, ali nema veze, a ove beštije nisi vidjela...vidiš kako nije lako Bubaču..

Anonimno kaže...

:-))) Si siguran ??? ( mary)

bubimir kaže...

@M, znaš ti vraže Marsovski da ne mogu bit siguran, ali sve mi nešto šapće..SL..SL.., a dok se ne vidi, možem ja srat kolko god, ali istina je samo jedna...Ljepo uzmi fotić i mejlaj butinu, ali nemoj podvaliti, i Bubač odmah daje stručni Venerski sud, pa kome krivo, kome pravo..ccc

Anonimno kaže...

Хвала за занимљиве информације